Toekomstplannen

Voortgang

Het zintuigentuinteam bestaat uit een vaste groep van 20 enthousiaste vrijwilligers en 14 kinderen van de Van der Puttschool. De kinderen met begeleider komen één maal per twee weken werken en de rest van het team komt wanneer er werk en tijd is. Voorwaarde is wel dat hij/zij verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen deel van de tuin. Samen met Stichting Kasteel Geldrop realiseren de vrijwilligers een zintuigentuin die plezier, ontspanning en educatie levert aan de vele duizenden bezoekers die jaarlijks komen kijken.

Met de aktie NLdoet van het Oranjefonds zijn er in 2016 op de vrijdag 18 en op de zaterdag 28 vrijwilligers komen helpen. In 2017 zijn op de zaterdag 38 mensen komen helpen met het uitvoeren van een 50-tal klussen. Kortom de zintuigentuin heeft in een betrekkelijk korte tijd vele mensen weten te bereiken die het fijn vinden om in de tuin te komen kijken en te werken.

 

Datailfoto Margot Klaren

 

Klik hier voor het jaarverslag 2018

 

Plannen voor de aankomende jaren

  • Met zoveel mogelijk gemotiveerde vrijwilligers het onderhoud blijven doen in harmonie, vriendschap en liefde voor de natuur en medemensen.
  • Ieder jaar een nieuw zintuigen thema kiezen met een specifiek onderdeel daarvan
  • De tuin blijvend innoveren.

 

Vrijwilliger Ben (Foto Margot Klaren)

Terug

^ Naar boven