22 december Kerstconcert

Kasteelkerstconcert met Multifvocaal en Unlimited

 

Op vrijdag 22 december kan dat in de sfeervolle trouwzaal van kasteel Geldrop. Multi(f)vocaal verzorgt die avond samen met barbershopkwartet Unlimited een fijn a capella gezongen kerstconcert.

 

We verwelkomen u vanaf 20.00 uur bij de entree met live gezongen kerstmuziek. In de oude keuken staat een welkomstdrankje voor u klaar. U gebruikt dat in de keuken en daarna zoekt u een plaatsje in de trouwzaal. Een prachtige kerstboom siert deze mooie warme plek. Multi(f)vocaal zingt voor de pauze traditionele kerstliederen en Unlimited brengt afwisseling met prachtige nummers uit hun repertoire. Na de pauze zingen beide groepen wat luchtiger (kerst)repertoire en samen sluiten ze sluiten de avond af met een spetterend "Happy new year".

 

Tijdens de afterglow in de oude keuken van het kasteel, geniet u met de andere bezoekers en de zanggroepen na van de sfeer. Als deze avond u niet in de kerststemming brengt .......!? 

Er zijn 70 plaatsen beschikbaar dus de zaal zal snel gevuld zijn. We zien u graag op vrijdag 22 december 2017, aanvang concert: 20:30 uur, kasteel open 20:00 uur. Entree: € 8,- inclusief welkomst- en pauzedrankje (contant en liefst gepast). U kunt hieronder een plaats reserveren.

 

Websites:

Multi(f)vocaal: www.multifvocaal.nl

Unlimited: www.unlimitedbarbershop.com

 

Velden met een * zijn verplicht

Terug

^ Naar boven