Verkoop arrangementskaart Weverijmuseum en Kasteel Geldrop

 

Het hele jaar door is in Geldrop-Mierlo een arrangementskaart verkrijgbaar die ontwikkeld is door Kasteel Geldrop en het Weverijmuseum. De kaart biedt de bezitter een audiotour door Kasteel Geldrop, een rondleiding door het Weverijmuseum met koffie/thee met een Geldropse koek en een theedoek cadeau; daarna nog koffie/thee/wijn of biertje bij De Kasteelhoeve.

 

Dit arrangement is de eerste zondag van de maand in zijn geheel te doen van 13.00 uur tot 17.00 uur; Het Weverijmuseumgedeelte kan met de kaart ook op woensdag- of zaterdagmiddag worden gebruikt en bij het kasteel op elke zondag en van 15 juli t/m 15 augustus elke dag (behalve maandag).
De kaart kost € 12,50.

 

Verkooppunten:


VVV-Mierlo
Het Weverijmuseum, Molenstraat 21
VVV-Geldrop

 


 

 

Fietsarrangement tussen 3 Brabantse Kastelen

 

Over uitgestrekte heidevelden, langs bosrijke gebieden, door kleine gehuchten en open weidevelden loopt een prachtige fietsroute tussen drie Brabantse kastelen: Kasteel Helmond, Kasteel Heeze en Kasteel Geldrop. Dit zijn drie totaal verschillende kastelen met ieder een eigen karakter. Vlakbij deze kastelen zijn pauzeplekken gevonden om te lunchen of uit te rusten. Voor grote groepen is het raadzaam om te reserveren. In de zomermaanden juli en augustus zijn, uitgezonderd op maandag, Kasteel Helmond en Kasteel Geldrop geopend. Kasteel Heeze is alleen op afspraak te bezichtigen.

 

Folder Fietsroute tussen 3 Brabantse kastelen


 

Flyer Musea in de Kempen

 


 

Terug

^ Naar boven