Trainingen en presentatie in meerdere ruimtes

 

De kamers op de bovenverdieping lenen zich ook uitstekend voor vergaderingen en trainingen. Deze verdieping, met haar smaakvol ingerichte, comfortabele kamers is zeer geschikt voor kleine conferenties van maximaal 50 personen, (theateropstelling) of 26 personen, wanneer u kiest voor en u-opstelling. Daarbij kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van 1 plenaire zaal met daarnaast 3 sfeervolle subruimtes.

 

Een kijkje in de zalen:


Oostvleugel: max. 50 personen

 

De Oostvleugel is geschikt voor maximaal 50 personen in theateropstelling en 26 personen in u-vorm. Stijlvolle zaal op de eerste verdieping met lichtinval zowel vanuit het oosten als het westen. Zaal volledig te verduisteren voor powerpointpresentaties.

 

 


Gildenkamer: max. 14 personen

 

De Gildenkamer is de een na grootste zaal. Er kunnen 14 personen aan tafel plaatsnemen. Ook kan deze zaal als plenaire zaal worden gebruikt met twee kleine subzalen (Bibliotheek en Groene Kamer). De Gildenkamer heeft twee vensters op het zuiden.

 


Groene Kamer: max. 8 personen

 

De Groene Kamer ligt ook naast de Oostvleugel en is geschikt voor maximaal 8 personen (zittend aan een tafel). De vensters hebben uitzicht op het oosten en het zuiden.

 

 


Bibliotheek: max. 8 personen

 

De Bibliotheek ligt naast de Oostvleugel en biedt plaats aan 4 tot 8 personen. In deze sfeervolle kamer staan duizenden boeken. De Bibliotheek wordt ook wel eens als koffiekamer gebruikt

omdat het de kleinste subzaal is.

 


 

 

 

Terug

^ Naar boven