Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop

 

Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop is op 6 juni 2000 in het leven geroepen om de historische buitenplaats te ondersteunen in het monumentaal onderhoud en de ontplooiing van culturele activiteiten. Via sponsorgelden willen de Vrienden het geheel een extra cachet geven zodat dit bijzondere plekje in Geldrop de aandacht krijgt die het verdient. Met uw minimum bijdrage van € 50,- per jaar kunt u zich Vriend noemen van het kasteel.

Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop heeft sinds haar oprichting als veel betekend voor het landgoed. Hierbij vindt u een overzicht

 

 

Klik hier en wordt vriend

 

Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop organiseert een aantal bijzondere activiteiten voor haar vrienden. Het jaarprogramma voor 2017 luidt als volgt:

zondag 8 januari 2017: Vriendenreceptie op Kasteel Geldrop;

woensdag 1 maart 2017: Vriendenlezing door commando-majoor bd Kees de Waard;

zondag 11 juni 2017: Vriendenlunch, bij goed weer buiten achter het kasteel;

donderdag 12 oktober 2017: Wijnproeverij i.s.m. De Bottelarij uit Mierlo met lezing.

 

De belastingdienst heeft onze stichting aangemerkt als “Algemeen Nut Beogende Instelling” zoals bedoeld in art. 6.33 van de Wet inkomstenbelasting 2001. Per 1 januari 2012 is de stichting door de belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI. Klik hier voor gegevens van Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop m.b.t. ANBI. Dit houdt in dat giften aan onze stichting aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting in Box 1 volgens de giftenregeling. 

 

Secretariaat:

Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop

Mierloseweg 1
5662 KA Geldrop
Telefoon: 040 2801230
E-mail: vrienden@kasteelgeldrop.nl
Bankrelatie: Rabobank Dommelstreek, rekeningnummer NL92RABO 0120 3992 61 t.n.v. Vrienden van Kasteel Geldrop. BIC: RABONL2U

 

Italiaanse Vriendenlunch 2017 (foto John Schoolmeesters)

 

Het bestuur van Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop vormt een personele unie met het bestuur van Stichting Kasteel Geldrop.

Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop wordt ondersteund door de Commissie van Aanbeveling onder het ere-voorzitterschap van mr. A.A.M. van Agt.

 


Commissie van Aanbeveling (met de klok mee)
Mr. A.A.M. van Agt, erevoorzitter;
Mw. M.G.J. van der Sanden-Holthuizen MA, lid;
C.J.J.A. Leijten, lid;
Mw. M.J.D. Donders – de Leest, lid.

 

Terug

^ Naar boven