Bestuur

 

Het bestuur van de Stichting Strabrecht Theater bestaat uit vrijwilligers, te weten Bram Lobbezoo (voorzitter), Rob Geilleit (secretaris), Jo Wouterse (lid), Boudewijn van Noppen (programmering en promotie) en Aad Scheepers (penningmeester).

 

Nieuw bestuur 5 koppen op rij

Bram Lobbezoo                            Rob Geilleit                         Jo Wouterse               Boudewijn van Noppen              Aad Scheepers


Voor de telefonische concertreservering en voor de verkoop van plaatsen aan de kassa van de zaal wordt het bestuur bijgestaan door Ank van Weele. Zij beheert tevens de reserveringslijn, telefoonnummer 040-368 57 66. De reserveringslijn is open vanaf 10 dagen voorafgaand aan een concert.

 

Ank van Weele (reserveringen, kassa)


Op de concertzondagen (zie concertinformatie) wordt het bestuur bijgestaan door een wisselend aantal vrijwilligers die ons in de pauze helpen met het schenken van koffie, thee en frisdranken. Verder dragen ook vrijwilligers van de Stichting Kasteel Geldrop bij aan de sfeer tijdens de concerten, bijvoorbeeld door de verzorging van de bloemstukken in de verschillende ruimtes die tijdens de concerten worden gebruikt. De fraaie aankleding van deze ruimtes is voor een groot deel te danken aan weer andere vrijwilligers, namelijk het bestuur van de Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop.

 

 

Terug

^ Naar boven