Concertinformatie

KASTEELCONCERTEN GELDROP verzorgt jaarlijks een cyclus van acht reguliere concerten, maandelijks in de maanden september tot en met april.

 

Zie op de pagina "Programma's" voor een overzicht van het Seizoenprogramma en voor de individuele Concertprogramma’s in pdf-format, geschikt om af te drukken.

 

 

De concerten bestaan uit twee delen met daartussen een pauze waarin kan worden genoten van een kopje koffie, thee of een frisdrank. De kosten hiervan zijn inbegrepen in de toegangsprijs. De pauze duurt ongeveer 20 minuten. De concerten vangen aan om 12.00 uur en eindigen niet later dan 14.00 uur.

 

PARKEREN
Er is parkeergelegenheid bij de ingang van het kasteelpark aan de Helze en op parkeerplaatsen bij de Brigidakerk tegenover de voetgangersingang van het kasteelpark aan de Mierloseweg. U wordt verzocht vooral niet naast het kasteel te parkeren, dit is niet toegestaan op grond van de geldende brandweervoorschriften.

 

BETALING EN TOEGANG TOT DE ZAAL
Niet-vooruitbetaalde plaatsen worden aan de kassa van de zaal betaald. Na 11:30 uur kan de toegang niet meer worden gegarandeerd en worden nog beschikbare plaatsen verkocht aan zich meldende belangstellenden. De kassa sluit om 11.45 uur waarna het kasteel wordt afgesloten alvorens het concert begint om 12:00 uur. Alle betalingen aan de kassa s.v.p. met gepast geld!

 

MAILINGLIST

Staat u nog niet op onze mailinglist? Voor het toesturen van programma-informatie of mededelingen bespaart het gebruik van E-mail ons veel werk en kosten. Bovendien ontvangt u de informatie met zekerheid en op tijd. U kunt zich opgeven door onderstaand fomulier in te vullen en te verzenden. U beschikt dan op korte termijn ook over onze concertinformatie.

 

 

Velden met een * zijn verplicht

Terug

^ Naar boven