1 & 2 juli KommuS Kasteelfestival

Op veler verzoek, zal stichting KommuS ook in 2017, een tweedaags festival organiseren in de mooiste tuin van Geldrop, juist in de kasteeltuin. Zet zaterdag 1 en zondag 2 juli maar alvast in je agenda! Tijdens de 2016 editie was het al een dik feest, komend jaar gaan we dit gewoon weer doen, omdat het kan!

Het festival is dit jaar ook weer geheel gratis te bezoeken. Onder het mom “wees geen lul, geef gul” vraagt KommuS de bezoekers om een vrijwillige bijdrage.

Meer info: www.kommus-geldrop.nl www.facebook.com/kommus.geldrop.

 

SPELREGELS:

KommuS: KommuS Kasteeltuin Festival, is een festival dat volledig georganiseerd en geproduceerd wordt door vrijwilligers. Dus wees een beetje aardig, voor ons en voor elkaar! Iedereen doet z’n best om er een gezellig en sfeervol feest van te maken, óók de mensen achter de bar, de muntjesverkoop, de kassa!

 

Parkeren: Fietsen graag plaatsen in de bewaakte fietsenstalling, dit omdat we graag de toegangswegen vrij willen houden voor nooddiensten! Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Toch met de auto? Dan graag parkeren op de Heuvel (centrum Geldrop), 2 minuten wandelen naar de Kasteeltuin. Houdt de wijken om het kasteel zoveel mogelijk vrij om overlast te voorkomen.

Verboden: Glas, wapens of scherpe voorwerpen op het terrein. Op het Kasteelfestival zien we liever dat onze bar goed bezocht wordt. Dat is goed voor de omzet waar we weer een nieuw festival van kunnen organiseren. Daarom wordt mee gebrachte drinks of food dan ook niet getolereerd.

Leeftijdsgrens: Iedereen is welkom tijdens ons Kasteeltuin Festival. Ben je nog geen 16 jaar? Dan mag je alleen het terrein op in gezelschap van een volwassene. Vanwege het geluidsvolume en de verwachte drukte raden we je sterk af om baby’s en jonge kinderen mee te nemen naar het festival. Toch eigenwijs? Zorg dan op z’n minst voor goede gehoorbescherming voor je kroost. (tijdens de show van de Hippe Gasten wordt rekening gehouden met de oortjes van de jonge bezoekers!)

Alcohol: Om bier te mogen drinken, moet je 18 jaar of ouder zijn. Op vertoon van ID (rijbewijs, OV/ID-kaart, bromfietscertificaat), kun je bij de kassa een polsbandje krijgen waaraan het barpersoneel kan zien dat je oud genoeg bent om een biertje te mogen drinken. Zonder bandje krijg je geen bier, ook niet in geval van twijfel. Aan de bar zwaaien met je ID-bewijs heeft geen zin, dus haal zo’n bandje!

Huisdieren: Hoe schattig ze ook kunnen zijn, een festival is geen plek voor huisdieren. Ben je afhankelijk van een geleidehond? Die mag uiteraard mee naar binnen, maar we raden het – omwille van het beest – sterk af.

Gedoe en gedonder: Daar houden we niet van. Er wordt dus niet geklommen in hekwerken, bomen, struiken of op podia. Vernieling wordt aangegeven bij de politie. Ook zaken als intimidatie en vechtpartijen worden aan de politie overgedragen. En je krijgt een rekening voor de schade.

EHBO: Is aanwezig.

Terug

^ Naar boven