11 juni Vriendenlunch

Velden met een * zijn verplicht

 

 

In de 19e eeuw trokken Italiaanse ambachtslieden door Europa om in statige huizen sierstucplafonds aan te leggen. Zo ook 150 jaar geleden op Kasteel Geldrop, vlak voordat de woning van Hubertus Hoevenaar, zijn vrouw Anna Marciana Holmberg de Beckfelt en hun vier dochters Malvina, Clara, Marie Amelie en Arnaudina, opgeleverd werd.

Op zondag 11 juni 2017 organiseert Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop voor Vrienden en overige belangstellenden een Italiaanse Lunch aan een lange tafel op de achterplaats van Kasteel Geldrop, verzorgt door De Kasteelhoeve.

 

Bij slecht weer vindt de lunch plaats aan ronde tafels in de drie stijlkamers van het kasteel. Vanaf 11.30 uur verwelkomen wij u bij de hoofdingang met een drankje en vanaf 13.00 uur speelt trovatore Angelo Indaco Italiaanse liederen.

 

De invulling van de lunch ziet er als volgt uit:

  • voorgerecht bestaande uit brood en olijfolie, olijven en tonijnsalade;
  • hoofdgerecht: Pasta penne met truffel, gerookte kip en groente, tomatensalade en balsamico;
  • 2 drankjes naar keuze (wijn, bier, frisdrank);
  • koffie of thee naar keuze.

 

De Italiaanse lunch is voor alle geïnteresseerden toegankelijk. Vrienden worden van harte uitgenodigd om introducées mee te nemen. Het adres is Kasteel Geldrop, Mierloseweg 1, Geldrop. De kosten voor de lunch bedragen € 19,50 voor Vrienden en € 21,50 voor overige belangstellenden. Om ca. 14.30 uur wordt de lunch afgesloten.

 

Aanmelding kan via onze site www.kasteelgeldrop.nl waarna u automatisch een bevestiging van deelname ontvangt. Wij verzoeken u voor 1 juni 2017 het verschuldigde bedrag over te maken naar bankrekening nummer NL92 RABO 0120 3992 61 t.n.v. St. Vrienden van Kasteel Geldrop o.v.v. Italiaanse lunch 2017. Er is plaats voor maximaal 70 personen. Inschrijvingen worden gehonoreerd op volgorde van aanmelding.

Indien u daaraan de voorkeur geeft, kunt u zich ook schriftelijk aanmelden via: Kasteel Geldrop, Mierloseweg 1, 5662 KA Geldrop.

 

Inlichtingen: vrienden@kasteelgeldrop.nl

 

Terug

^ Naar boven