Concertinformatie-backup

De Stichting Strabrecht Theater verzorgt jaarlijks een cyclus van acht reguliere concerten, maandelijks in de maanden september tot en met april.

 

Druk op de onderstaande knop voor een overzicht van het seizoenprogramma voor 2016-2017, die vanaf half april ter beschikking is. Ook zijn hier de individuele concertprogramma´s in pdf-format ter inzage, die u kunt downloaden om af te drukken.

 

 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze concerten, dan kunt u zich telefonisch of per e-mail opgeven bij het concertsecretariaat Contactinformatie. Bij opgave via e-mail graag met vermelding van
- uw naam
- uw adres, postcode en woonplaats
- uw e-mailadres en
- uw telefoonnummer

 

In elk concert is er een pauze waarin u van een kopje koffie, thee of een frisdrank kunt genieten. De kosten hiervan zijn inbegrepen in de toegangsprijs. De pauze duurt ongeveer 20 minuten. De concerten vangen aan om 12.00 uur en eindigen niet later dan 14.00 uur.

 

PARKEREN

Er is parkeergelegenheid bij de ingang van het kasteelpark aan de Helze en op parkeerplaatsen bij de Brigidakerk tegenover de voetgangersingang van het kasteelpark aan de Mierloseweg. U wordt verzocht vooral niet naast het kasteel te parkeren, dit is niet toegestaan op grond van de geldende brandweervoorschriften.

 BETALING EN TOEGANG TOT DE ZAAL

Niet-vooruitbetaalde plaatsen worden aan de kassa van de zaal betaald. Na 11:30 uur kan de toegang niet meer worden gegarandeerd en worden nog beschikbare plaatsen verkocht aan zich meldende belangstellenden. De kassa sluit om 11.45 uur waarna het kasteel wordt afgesloten alvorens het concert begint om 12.00 uur. Alle betalingen aan de kassa s.v.p. met gepast geld!

 CONCERTBON

Wilt u iemand een concert van Strabrecht Theater cadeau doen? Geeft u dan een Concertbon! Voor nadere informatie klikt u hieronder. 


 

Informatie Concertbon (Nederlands)

 

Gift Voucher information leaflet (English)

 

Terug

^ Naar boven