Huwelijkssluiting in en rond Kasteel Geldrop

 

Kasteel Geldrop is de meest stijlvolle trouwlocatie van de gemeente Geldrop-Mierlo. Het kasteel met het omliggende prachtige 150-jaar oude park vormt het decor van nostalgie, rust en romantiek. De plek spreekt tot de verbeelding en is mede daardoor erg geliefd bij bruidsparen uit het hele land.

Uw huwelijk wordt door één van de Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand (BABS) voltrokken in de sfeervolle trouwzaal, voorheen de salon van de baron en barones, de Kasteelhoeve of buiten op het landgoed. Daarnaast kunt u op het kasteel of de Kasteelhoeve uw gehele bruiloft vieren of een deel daarvan. Als u kiest voor Kasteel Geldrop, kiest u voor de verschillende zalen en stijlkamers die uw champagnetoast, diner, receptie of uw bruiloftsfeest een bijzonder en intiem cachet geven.

 

 

Heeft u belangstelling om op het landgoed van Kasteel Geldrop uw huwelijk te laten sluiten, neem dan contact op met het kasteel voor de beschikbaarheid van de locatie op uw favoriete datum en tijdstip.

 

Enkele voorwaarden:

  • U kunt uw huwelijkssluiting in de Trouwzaal, de Kasteelhoeve of buiten in de tuinen van het landgoed laten plaatsvinden tussen 9.00 en 00.00 uur. Indien u buiten wilt trouwen, dient u eerst met de Kasteelhoeve contact op te nemen. Een huwelijksvoltrekking duurt 25 minuten;
  • De gemeente Geldrop-Mierlo bepaalt dat het alleen mogelijk is te trouwen op het hele uur. Ook kan men pas een huwelijksvoltrekking op zijn vroegst een jaar van tevoren reserveren. Wel kunnen opties bij het kasteel eerder worden gezet;
  • Het is mogelijk een voorkeur uit te spreken voor een bepaalde BABS;
  • Download PDF: Algemene Voorwaarden Huwelijk/partnerschapsregistratie Kasteel Geldrop.

 

Klik hier voor het reserveren van een huwelijksvoltrekking.

 

Kasteel Geldrop gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U ontvangt van het kasteel een bevestiging per mail dat het huwelijk op de voorkeursdatum plaats kan vinden. Bij een definitieve boeking stuurt het kasteel uw gegevens door naar de Burgerlijke Stand van de gemeente Geldrop-Mierlo. Zij zullen u per post een bevestiging sturen, meestal binnen drie weken.

  

In de Trouwzaal zijn 32 zitplaatsen beschikbaar voor gasten en ruimte voor 60 staanplaatsen achter de stoelen. Op speciaal verzoek kan in bepaalde gevallen extra stoelen worden bijgeplaatst. Het kasteel rekent € 35 extra voor het bijplaatsen van meer dan 10 stoelen. Dit gaat overigens ten koste van het aantal staanplaatsen.

 

Een huwelijksvoltrekking in de tuinen wordt georganiseerd door cateraar de Kasteelhoeve (stoelen en geluidsinstallatie). Hiervoor worden extra kosten gerekend. U dient, naast het reserveren via deze site ook contact op te nemen met de Kasteelhoeve.

 

De onderstaande bedragen zijn exclusief leges en trouwboekje van de gemeente Geldrop-Mierlo en gelden voor het trouwen op het gehele landgoed.

 

Dagen:

2018 en 2019:

maandag t/m donderdag € 300,00
vrijdag € 350,00
zaterdag en zondag € 400,00

 

De ambtenaar van de gemeente geeft het aanstaande bruidspaar drie parkeervergunningen mee. Deze zijn bedoeld eventueel voor een trouwauto, een fotograaf en een volgauto. Meerdere auto´s zijn niet toegestaan in het park. De vergunning geldt alleen een kwartier voor, tijdens en een kwartier na het huwelijk. De overige auto´s kan men parkeren op het parkeerterrein aan de Helze.

 

Op het gemeentehuis in Geldrop verstrekt men meer informatie over trouwen in de gemeente, ook aan trouwlustigen die niet uit Geldrop of Mierlo komen.

 

 

 

Terug

^ Naar boven