Vrienden van Kasteel Geldrop

 

Vrienden van Kasteel Geldrop zijn sinds juni 2000 actief. Zij ondersteunen de historische buitenplaats in het monumentaal onderhoud en de ontplooiing van culturele activiteiten. Via sponsorgelden willen de Vrienden het geheel een extra cachet geven zodat dit bijzondere plekje in Geldrop de aandacht krijgt die het verdient. Met uw minimum bijdrage van € 50,- per jaar kunt u zich Vriend noemen van het kasteel.

Vrienden van Kasteel Geldrop heeft sinds haar oprichting als veel betekend voor het landgoed. Hierbij vindt u een overzicht

 

 

Klik hier en wordt vriend

 

 

De belastingdienst heeft onze stichting aangemerkt als “Algemeen Nut Beogende Instelling” zoals bedoeld in art. 6.33 van de Wet inkomstenbelasting 2001. Per 1 januari 2012 is de stichting door de belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI. Klik hier voor gegevens van Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop m.b.t. ANBI. Dit houdt in dat giften aan onze stichting aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting in Box 1 volgens de giftenregeling. 

 

Secretariaat:

Vrienden van Kasteel Geldrop

Mierloseweg 1
5662 KA Geldrop
Telefoon: 040 2801230
E-mail: vrienden@kasteelgeldrop.nl
Bankrelatie: Rabobank Dommelstreek, rekeningnummer NL73 RABO 0115 9297 46 t.n.v. Vrienden van Kasteel Geldrop. 

 

Italiaanse Vriendenlunch 2017 (foto John Schoolmeesters)

 

Vrienden van Kasteel Geldrop wordt ondersteund door de Commissie van Aanbeveling onder het ere-voorzitterschap van mr. A.A.M. van Agt.

 


Commissie van Aanbeveling (met de klok mee)
Mr. A.A.M. van Agt, erevoorzitter;
Mw. M.G.J. van der Sanden-Holthuizen MA, lid;
C.J.J.A. Leijten, lid;
Mw. M.J.D. Donders – de Leest, lid.

 

Terug

^ Naar boven