Hoe reserveren

 

De manier van plaatsen reserveren is per 1 september 2017 gewijzigd. U kunt vanaf deze datum alleen nog via de internetsite: www.kasteelgeldrop.nl onder Kasteelconcerten Geldrop uw abonnement of toegangskaarten kopen (tickets bestellen). De reserveringsperiode start dus per 1 september 2017 en telkens weer vanaf de eerste dag na het volgende concert. Uw abonnement kunt u ook via deze internetsite aanschaffen maar alleen in de periode van 1 september tot aan de datum van het openingsconcert van het nieuwe seizoen

 

De toegangsprijzen zijn:

Volwassenen                 €   18,-

Kinderen tot 12 jaar       €     8.-

Seizoensabonnement   €  126,-   voor 8 reguliere concerten

 

Als u als abonnementhouder niet naar het concert zou kunnen komen zou u uw kaart aan een ander ter beschikking kunnen stellen om een concert te bezoeken. Uw abonnement is niet naamsgebonden. Bij verlies kunnen wij geen compensatie verlenen omdat een ander van uw abonnement gebruik zou kunnen maken en wij in dat geval helaas geen controlemogelijkheden hebben.

 

Mochten er geen plaatsen meer beschikbaar zijn kunt u vanaf de zaterdagmorgen vóór het concert contact opnemen met één van de bestuursleden. Boudewijn van Noppen (06-53365347) of RobGeilleit (06-54936967). Wellicht dat iemand door omstandigheden zijn of haar kaart tegen vergoeding ter beschikking stelt .

 


Koffiepauze

 

Terug

^ Naar boven