21 mei Kastelendag

2e Pinksterdag, Kinderfestival Dol op Visite met het thema “verweven” het DNA van de Gemeente Geldrop-Mierlo

 

Op maandagmiddag 21 mei 2018 (2e Pinksterdag) gaan we er weer een feest van maken op het grote grasveld voor het kasteel met zijn prachtige bomen. Het thema voor de Dag van het Kasteel is “Verborgen verhalen verteld” en sluit mooi aan bij het kinderboek “Het geheim van het verdwenen Katoenpad”.

Op die dag tussen 13.30 en 17.00 uur kruipt Marie-Jeanne in haar rol als Katoenfreule. Ook deze freule is dol op visite. Samen met de deelnemers aan het festival toveren we de tuin om tot een voor kinderen aantrekkelijke fantasietuin.

In een ontspannen sfeer kunnen kinderen en hun ouders/verzorgers o.a. genieten van de verweven doekendans, poppentheaters Alda Loeffen en Ingeborg Willems, Schminken bij Claudia, Tommie’s vuurshow en circus workshop, weven met Katja, Marianne Canters die haar boek “Het geheim van het verdwenen Katoenpad” promoot en de Zintuigentuin met lekkere hapjes en drankjes en nog veel meer.

Iedereen wordt gevraagd om lekker mee te doen. De kaartjes zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij het grasveld en kosten € 2,50 per persoon.

Het kasteel is die open tussen 14.00 en 17.00 uur en gratis te bezichtigen. Het IVN organiseert bodemdiertjes kijken voor kinderen. Deelname gratis.

 

Alda Loeffen

 

Volg ons op Twitter @DagvhKasteel en gebruik #DagvhKasteel

Dag van het Kasteel (www.facebook.com/pages/Dag-van-het-Kasteel)

 

Terug

^ Naar boven