21 mei Kastelendag

2e Pinksterdag, Dag van het Kasteel met Dol op Visite

 

Op maandagmiddag 21 mei (2e Pinksterdag) gaan we er weer een feest van maken op het grote grasveld voor het kasteel met zijn prachtige bomen. Het thema voor de Dag van het Kasteel is “Verborgen Verhalen Verteld” dus dubbel leuk ook omdat het alweer het 11e festival is zetten we alles extra in de spotlights.

Op die dag tussen 13.30 en 16.30 uur kruipt Marie-Jeanne weer in haar rol als Bosfreule een act waarin zij zich als chique dame , die toch nog niet helemaal de etiquette juist heeft begrepen, aan haar gasten voorstelt. De freule is echter nog steeds dol op visite.

Samen met de deelnemers aan het festival toveren we de buitenplaats om tot een voor kinderen aantrekkelijke fantasietuin. In het midden van de tuin staat een mysterieuze kist maar van wie is die en wat zit er in?

In een ontspannen sfeer kunnen kinderen en hun ouders/verzorgers genieten van dans (workshops), (poppen)theater, lopende acts, muziek en nog veel meer. Schuif gerust aan voor iets te drinken en eten.

Iedereen wordt gevraagd om lekker mee te doen en je mag natuurlijk verkleed komen. De kaartjes zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij het grasveld en kosten € 2,50 per persoon.

Het kasteel is die open tussen 14.00 en 17.00 uur en gratis te bezichtigen. Het IVN organiseert bodemdiertjes kijken voor kinderen. Deelname gratis.

 

Alda Loeffen

 

Volg ons op Twitter @DagvhKasteel en gebruik #DagvhKasteel

Dag van het Kasteel (www.facebook.com/pages/Dag-van-het-Kasteel)

 

Terug

^ Naar boven